Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden.

 

Artikel 1 | Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn ten alle tijden van toepassing op elke bestelling die tot stand is gekomen tussen Nippon Kawaii en de consument. Bij het aangaan van een bestelling bij Nippon Kawaii, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken, indien Nippon Kawaii hier schriftelijk mee akkoord is gegaan.

Artikel 2 | Prijzen en verzendkosten
Alle prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Wij hanteren verzendkosten van €4,95 binnen Nederland. Voor verzending buiten Nederland, graag even een email sturen voor de exacte verzendkosten. Nippon Kawaii is te allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen.

Artikel 3 | Garantiebepaling
Elke garantieverplichting vervalt wanneer: 

- Koper zelf wijzigingen, reparaties of bewerkingen in of aan geleverde zaken verricht of laat verrichten. 
- Koper de geleverde zaken voor andere dan normale beoogde doeleinden gebruikt. 
- Koper de geleverde zaken op onoordeelkundige wijze heeft behandeld en/of onderhouden. 
- De gebreken bij aflevering zichtbaar waren en koper deze gebreken niet tijdig heeft gemeld. 
- Sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd.
- Sprake is van waterschade, vochtschade, bevriezing of ontreiniging. 

De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van Nippon Kawaii.
Heeft u klachten of klopt uw bestelling niet, dan kunt u contact opnemen met Nippon Kawaii. 
Wij hopen u te helpen met uw klacht en proberen er alles aan te doen om tot een passende oplossing te komen. 

Artikel 4 | Levering & verzending

Bestellingen worden uitsluitend verzonden via PostNL brievenbus- of pakketpost. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling op werkdagen (van ma t/m vrij en m.u.v. zon- en feestdagen) binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Wij hanteren zover mogelijk onze verzendregel: op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Besteld u in het weekend (zaterdag en zondag), dan wordt de bestelling de eerst volgende werkdag verzonden. 

 

De levertijd is geheel afhankelijk van PostNL. Gelieve rekening te houden dat de levertijden wat langer kunnen zijn rondom conventies en beurzen. Op deze dagen hebben wij namelijk geen mogelijkheid tot het verzenden van bestellingen of het verwerken van bestellingen. 

 

Nippon Kawaii is niet verantwoordelijk voor schade en/of het kwijtraken van artikelen tijdens de verzending. 

 

De consument is zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien er een foutieve bezorging plaats vindt, door foutieve adresgegevens, is Nippon Kawaii niet aansprakelijk. 

Nippon Kawaii is niet verantwoordelijk voor het kiezen van de verzendmethode. De consument is zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste verzendoptie. Indien u hierin de foute keuze heeft gemaakt, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Indien de bestelling al verzonden is, is het voor ons niet meer mogelijk hier nog iets in aan te passen. 

Indien er gekozen is voor de optie pick up @ conventie en de bestelling dient na het niet ophalen, alsnog verzonden te worden, dan gelden hiervoor de standaard verzendkosten van €4,95.


Artikel 5 | Betaling
Op Nippon-Kawaii.nl kan op verschillende manieren betaald worden: Ideal, bankoverschrijving, paypal, credit card, klarna, mistercash en banccontact. Een bestelling dient binnen 7 werkdagen te worden voldaan. Daarna komt de bestelling te vervallen. 

 

Artikel 6 | Pre-orders

In het geval van pre-orders is het first come, first served. Pre-orders worden pas uitgeleverd op het moment dat wij deze producten ontvangen van onze leveranciers. Het kan dus ooit voorkomen dat er vertraging zit in de release date en daardoor ook vertraging naar de klant. Alle pre-orders dienen vooraf betaald te worden. 

 

Pre-orders kunnen niet worden gecanceld. Denk daarom goed na voordat je de bestelling plaatst. 

 

Artikel 7 | Klachten

Bij klachten vragen wij om altijd even contact met ons op te nemen. Dit kan via: info@nippon-kawaii.nl. Wij zullen ten alle tijden proberen een passende oplossing te vinden. Wij verzoeken om het evt. defecte product nog niet weg te doen maar te bewaren voor evt. retournering. Graag ontvangen wij ook 1 of meerdere foto's indien er defecten zijn. 

Artikel 8 | Annuleren en retourneren

Niet tevreden over de bestelling? Deze kun je dan binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Graag van te voren even een email sturen naar info@nippon-kawaii.nl. De retourkosten zijn ten allen tijden voor de klant zelf. Let op! De bestelling dient goed verpakt terug gezonden te worden. Indien de bestelling niet degelijk wordt geretourneerd, kan Nippon Kawaii de kosten van de bestelling niet vergoeden. 

 

Nippon Kawaii heeft ten alle tijden het recht om bestellingen te annuleren.

 

Grabboxen zijn uitgesloten van het retourrecht! 

 

Artikel 9 | Kortingscodes

- De korting en het percentage van de korting, zijn alleen geldig tussen de datums die aangegeven staan op de pagina home.

- Korting is geldig op alle producten in de webshop (ook sale producten) m.u.v producten die specifiek uitgesloten zijn. 

- Producten van A little lovely company zijn standaard uitgesloten van kortingsacties. 

- Pre-orders zijn standaard uitgesloten van kortingsacties. Word er toch een pre-order geplaatst met een kortingscode, dan wordt deze door ons standaard geannuleerd. 

- Klant is zelf verantwoordelijk voor het goed invullen van de kortingscode in het winkelwagentje. 

- Korting wordt niet achteraf verrekent indien men vergeten is de kortingscode in te voeren. 

 

Artikel 10 | Privacy:
Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de administratie van Nippon Kawaii en zullen nooit worden doorgegeven aan derden. Wij dragen zorg voor de bescherming van deze gegevens.